top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDavid Krajíček

Přečtěte si jak proběhlo naše unikátní školení poradců a správců majetku.

Aktualizováno: 9. 8. 2019



Druhý červnový týden jsme uspořádali otevřený workshop pro poradce pracující s klienty z řad rodinných firem s názvem: Rodinné firmy pro profesionály. Workshop byl koncipován jako úvod do problematiky rodinných firem a většině účastníků přinesl nová a překvapující fakta o této nejběžnější formě vlastnictví na světě. (Informace o školení a registrace)


Jak hodnotí školení účastníci?


"Školení mi dalo nový pohled na rodinné firmy a vím, že se na ně musím více zaměřit, jelikož je to zajímavý segment. Detailněji jsem pochopil fungování RF a utvrdilo mě v určitých oblastech. Díky za dobré příklady z praxe."

Radek Šiller - Wealth Advisors - servis s.r.o.


"Získal jsem Komplexní pohled na složitost vazeb v rodinné firmě. Rizika pro majitele s nástupnictvím a že to má smysl a užitek."

Libor Diviš - Swiss Life Select


"Informace získané na tomto školení mě pomohli udělat si náhled na problematiku rodinných firem a nástupnictví. Děkuji."

Jiří Nekvapil - EC Management


"Získal jsem přesah do pochopení věcí, které moji zákazníci často neřeší, ale měli by. Stejně tak jsem získal motivaci a směr pro další vývoj v mé profesi."

Tomáš Záluský


"Pracuji s menšími rodinnými firmami a to jak v oblasti jejich účetnictví a daní, tak v oblasti osobních financí. Vím tedy, že nástupnictví ve firmách začíná být téma pro většinu z nich. Líbí se mi proto řešení, jaké David prezentoval."

Ivana Slezáková



Školení probíhalo v komorním prostředí Dietlovy Vily na pražském Barrandově. Díky zázemí vily jsme měli maximální soukromí, klid a domácí pohodu. Občerstvení nám osobně připravil pan domácí Alex, který nás pohostil delikatesami z Bulharska.



Od rána panovala uvolněná a pohodová nálada, a ač nás potrápila všechny pražská doprava, zvládli jsme se nejen seznámit, ale dát si i ranní kávu, trochu se "před prací" posilnit nachystaným občerstvením, i společné foto ještě před začátkem. 


Téma Rodinných firem je hodně obsáhlé a úvodní školení má poměrně nabitý program, takže jsme se ihned pustili do práce. Úvod byl doplněn o interaktivní část spojenou nejen s detailním seznámením všech zúčastněných, ale i shrnutím očekávání každého z nich.





Pak už vše nabralo rychlý spád a pustili jsme se do samotného tématu. Od role rodinných firem v globální a tuzemské ekonomice, přes problematiku nástupnictví až k navázání a pěstování důvěrného vztahu s touto specifickou klientelou.

Díky komornímu prostředí a malému počtu účastníků byl dostatečný prostor pro průběžnou diskusi a sdílení zkušeností.


Proč děláme workshopy v malém počtu?  Individuální přístup, možnost zastavit se a probrat osobní zkušenosti a konkrétní případy je za nás neocenitelná. Jsme rádi, že můžeme s účastníky probrat jejich zkušenosti a konkrétní příklady z jejich praxe, tak aby workshop měl opravdu přínos a byl maximálně interaktivní. Proč vybíráme netradiční prostory?  Ač se zdá pražský Barrandov "trochu z ruky", my volíme netradiční místa a lokality rádi a naprosto vědomě. Chceme krom zajímavých a užitečných informací dát účastníkům našeho školení i "zážitek" a možnost podívat se do prostor spojených s životem předního českého scénáristy Jaroslava Dietla, které jen tak nenavštíví. Díky klidné lokalitě mimo rušné centrum se účastníci mohou lépe soustředit a přestávky trávit v "obývákovém" pohodlí nebo na zahradě.


Pro koho je školení vhodné?  Pro všechny profesionály pracující s klientelou z řad majitelů firem, kteří svým klientům chtějí přinášet 100% službu. Workshop je nejen úvodem do celé problematiky, ale účastníci mohou i díky němu pochopit souvislosti a lépe identifikovat potřeby svých klientů a zároveň tak poskytovat lepší službu.

Co bude následovat? Připravujeme navazující workshopy, kde se pustíme do dalších témat. Sledujte náš web a Facebook či LinkedIn profil. Stejně tak se můžete těšit i na certifikační kurz, který připravujeme na rok 2020.




Kdy bude další?  Již jsme vypsali další termíny na září a listopad a již nyní se na něj můžete zaregistrovat ZDE.



280 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page